Autohuolto Raskilan palvelut

Renkaat

Renkaiden merkkeinä Nokian Renkaat ja GT Radial

 

Meiltä saat renkaat, tasapainotukset, alumiinivanteet, renkaanvaihdot ja rengashotellipalvelun. Henkilö- ja pakettiautoihin, traktoreihin ja raskaalle kalustolle.

 

Kauttamme rengasmerkkeinä ovat valittivanasi mm. Nokian Renkaat, sekä edulliset Radar, GT Radial, Ovationja monet muut merkit.

 

Myös rengaskierrätyspalvelu!

Autohuolto

Auton moottori huollossa

Kaikki merkit, kaikki huollot, kaikki korjaukset. Ja nopeasti - meillä ei jonotella viikkoja huoltoon! Käytämme laatuvaraosia hyvän lopputuloksen varmistamiseksi.

 

Meiltä saat myös mm. vikakoodien lukupalvelun, alustamassaukset, sisäpesut, OBD-pakokaasumittaukset, hitsaustyöt, ilmastointilaitehuollot - ja korjaukset, lisälämmitinkorjaukset (mm. Webasto, Eberspächer). Teemme runsaasti myös wanhan hywän ajan autojen ja Amerikan autojen huoltoja.

 

Huollon ajaksi saat tarvittaessa sijaisauton käyttöösi.

Akut

Huoltokorjaamostamme löydät akkutesteripalvelun sekä uudet vahvat Varta- ja Powerline-akut. Ja luonnollisesti asennamme tarvittaessa uuden akkusi paikalleen saman tien.

 

Henkilö- ja pakettiautojen akkujen lisäksi löydät meiltä akut traktoreihin ja raskaalle kalustolle. Myös vapaa-ajan akut veneeseen, asuntoautoon ja aurinkopaneeleille.

 

Muistathan akkukierrätyspalvelumme!


Rautakauppa

Tervetuloa perinteisen, oikean kylärautakaupan tunnelmaan! Paljon varosia, tarvikkeita ja työkaluja kotiin, mökille ja verstaalle. Voit maksaa ostoksesi käteisellä, pankkikortilla sekä yleisimmillä luottokorteilla.

 

Öljyt, voiteluaineet, nestekaasu, työkalut, naulat, ruuvit ja mutterit, kiinnitystarvikkeet, spraymaalit, akut, nostoliinat, puutarhatarvikkeet, suojavälineet. Tuotemerkkeinä myymälässämme ovat mm. At, Berner, Fiskars, GT Radial, Nokian Renkaat, Kärcher, Ovation, Powerline, Radar, Varta, SWF ja monia muita. Saat meiltä yleis-/maatalousöljyt ja hydrauliikkaöljyt hyvään hintaan! 

 

Saat kauttamme myös lämmitysöljyn taloihin ja moottoripolttoöljyn työkoneisiin.

 

Se mitä meillä ei ole - sen me Sinulle tilaamme.

Pienkonekorjaukset

Moottorisaha korjattavana

Korjaamme ruohonleikkurit, moottorisahat ja muut pienkoneet. Älä turhaan tuskaile, vaan anna meidän huolehtia korjauksista.

Palvelut loma-asukkaille

Lomalla tai viikonloppuvapaalla löydät tarvikemyymälästämme nopeasti ja vaivattomasti mm. nestekaasun, polttopuut sekä tarvikkeet rakentamiseen ja vapaa-aikaan. Tarvitsetko peräkärryä - meiltä peräkärry vuokralle edullisesti! Rikkoutuiko ruohonleikkuri, hiljenikö moottorisaha? Me korjaamme. Tai halutessasi saat meiltä myös nurmikonleikkuun palveluna! Paikallisesti, lähellä. Ystävällisen palvelun saat meiltä vakiona.

 

Meiltä saat myös Lahnajärven osakaskunnan pyydysmerkit. 


Raskaan kaluston huolto

Pyöräkuormaaja

Huollamme ja korjaamme traktorit ja muut maatalouskoneet, kaivinkoneet ja pyöräkuormaajat. Teemme myös hitsaustyöt.

 

Korjaustyön teemme siellä missä se tarvitaan, myös maastossa.

 

Vuosien kokemuksemme raskaan kaluston huollosta on käytössäsi. Saat myös asiantuntevat ohjeet kalustosi ylläpitoon.

 

Teollisuuskorjaukset

Tehdashalli

Teemme kone- ja laitekorjauksia teollisuudelle. Nopeasti ja ammattitaitoisesti.

 

Ota yhteyttä kun konerikko iskee tai kun on huollon aika.

Kierrätyspalvelut

Akkujen ja renkaiden kierrätys

Huolehdi kierrätyksestä vaivattomasti! Tuo vanhat akkusi ja vanhat renkaasi nurkista pyörimästä meille asianmukaiseen kierrätykseen. Veloituksetta.

 

Atoy Automotive Finland Oy:n virallinen akkukierrätyspiste.

 

Suomen Rengaskierrätys Oy:n valtuutettu rengaskierrätyspiste.
      


Tilaustarvikkeet

Nyt saat tilattua Ylämaalle tarvikkeita vaivattomasti myös Raskilan Kone ja Rauta Oy:n laajasta valikoimasta. Virojoella toimiva Raskilan Kone ja Rauta Oy on osa RAUTANET-ketjua, joten hyödyt samalla liikkeen laajasta rautakauppavalikoimasta. Kysy lisää!